x
Skift til visning af fuldt website

Tekniske kompetencerMaterialer, specifikationer og typiske komponenter

Skal vi indgå en tæt, langsigtet relation?

Vi kan være...

Vi kan være din supply chain-partner, der vil samarbejde tæt med dig gennem hele produktionsprocessen, fra designudvikling, modellering, støbning og bearbejdning til endelig test og kvalitetskontrol.

Vi kan være din one stop-løsning, som eliminerer en del af kompleksiteten ved at skulle samarbejde med flere forskellige leverandører. Vi vil også være din trouble shooter i alle sager relateret til kvalitet og leveringstider.

Vi kan hjælpe med at løse udfordringer med konstruktion og materialer ved at benytte de nyeste principper og teknikker til processimulering og tolerancedokumentation.

Det vigtigste, vi sælger, er tillid. Vores forretning bygger på tætte, langsigtede relationer med vores kunder, hvoraf flere har samarbejdet med os i årtier.

Made in Danmark

Vores centrale placering i Nordeuropa betyder, at vi er tæt på de fleste af vores kunder, både geografisk og kulturelt. Vi forstår din forretning og de udfordringer, du står med i hverdagen. Og vi er altid lige ved hånden og klar til at hjælpe.

Vi er en relativt lille virksomhed, og vi mener, at dette er en væsentlig fordel for vores kunder. Vores kommandoveje er korte og klare, hvilket giver os mulighed for at være en ekstremt fleksibel partner. Når vi modtager dine tegninger, kan vi hurtigt afgøre, om vi kan hjælpe dig med dit produkt og opfylde dine behov.

Vi sætter kommunikation med vores kunder over alt, og det er altid let at nå den rigtige medarbejder, uanset spørgsmålets karakter.

Højteknologiske produktionsmetoder

På simuleringsstadiet bruger vi den nyeste MAGMA-soft simuleringssoftware til at udføre fyldnings- og størkningsberegninger samt til analyse af materialespænding og deformation.

Vi benytter os i stor stil af 3D-print af prototyper, en teknologi, der har løftet os til højere teknisk niveau, og hvor Frese ligger helt i front. Dette muliggør hurtig udvikling af prototyper og giver ekstrem fleksibilitet, når det kommer til ændringer og optimering.

Alle vores rå støbninger, modeller, forme og kerner inspiceres via 3D-scanning, hvilket sikrer validering af geometri før og efter prototyper.

Vores tekniske kompetencer

I det vedhæftede pdf-dokument finder du en oversigt over vores nøjagtige tekniske kompetencer i forhold til materialer, specifikationer og typiske komponenter.

Lad os mødes!