x
Frese Group Sites
Skift til visning af fuldt website
Frese Group Sites

Supply Chain Manager

Projektleder til ERP-løsning & Ledelse af Logistik til produktionsvirksomhed.


Stillingen er nyoprettet med fuldt fokus fra topledelsen samt et stort strategisk og operationelt ansvar.

Nøgleopgaverne i Frese Metal- & Stålstøberi er:

Fase 1 Projektledelse og implementering af nyt ERP system med britisk software udviklet til støberier. ERP-løsningen skal samtidig tilkobles firmaets Navision-løsning.

Du vil arbejde tæt sammen med en nyoprettet styregruppe bestående af CEO, CFO, COO (Støberi) og SCM (Frese a/s). Vi forventer, at Fase 1 tager ca. 6 md.

Fase 2 Du får ansvar for støberiets logistik & ressourceplanlægning med personaleansvar. Opgaven omfatter produktionsgrundlag, lager, de overordnede retningslinjer for indkøb, der giver mulighed for at lave økonomiske afrapporteringer med for- og efterkalkulationer, lagerværdier, mv.

I en periode vil du følge medarbejdernes arbejdsgange, så du lærer processerne at kende. Du vil sikre etablering af de nødvendige strukturer og rutiner til optimeringer samt generering af data til rapportering og produktionsstyring.

Stillingen er krævende. Kontaktfladerne er mange, så du skal kunne begå dig blandt smedene og hos direktionen. Og du skal kunne få folk med dig ved at gå forrest og være en dygtig kommunikator. Du skal kunne bevæge dig i helikopterniveau og se det større billede og perspektiverne, men også kunne gå helt ned i detaljen. Ja, og så vil du kun lykkes, hvis du har gode analytiske evner og en struktureret tilgang tilsat en snert taktik.

Stillingen bliver spændende. Supply chain management samt indførelse af den nye ERP-løsning er strategiske områder fra ledelsens side. Du får adgang til firmaets maskinrum og får masser af indflydelse til at få støberiet op på det næste niveau ved at optimere ALT, der har med SCM i støberiet at gøre og samtidig få det forankret med stærke rutiner.

Robust, analytisk og struktureret person med gennemslagskraft


Du har erfaring fra en stilling, hvor du har haft med supply chain management at gøre i en industrivirksomhed og været projektleder/projektmedlem på et IT-projekt.

Du refererer til Supply Chain Manager Jan Søgaard i Fase 1 (Frese a/s) og til Chief Operating Officer Jesper B. Hansen i Fase 2 (Frese Metal- & Stålstøberi a/s).

Stillingen er en fuldtidsstilling. Du får en konkurrencedygtig løn, pension og sundhedsforsikring.

YDERLIGERE INFORMATION & ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgit O’Sullivan på T 5122 1979 eller birgit@osullivan.dk.

Send venligst din ansøgning til birgit@osullivan.dk. Bemærk, at du får retursvar på den adresse du sender fra, så benyt din private e-mail og skriv ”Supply Office Manager” i emnefeltet.

Ansøgninger behandles løbende. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

OM FRESE

Frese koncernen er en familieejet virksomhed med 225 medarbejdere, hvoraf 150 arbejder på hovedkontoret i Slagelse, Danmark. Koncernen består primært af 2 forretningsområder:

Frese a/s udvikler, producerer og sælger dynamiske reguleringsventiler til de globale HVAC, Fjernvarme og Marine & Olie-Gas markeder. Frese a/s har produktion i Slagelse, Kina og UK, samt salgskontorer og datterselskaber globalt. Størstedelen af produkterne eksporteres og indgår i varme- og køleanlæg, hvor produkterne sørger for effektiv energioptimering.

Frese Metal- & Stålstøberi a/s er et moderne ordreproducerende støberi. Støberiet anvender de 3D scanning, simulering, print og støbeteknologier til løsninger inden for maritim- og offshore sektoren specialudvikles i nært samarbejde med kunder i Nordeuropa.

Læs mere på www.frese.eu og www.frese.eu/foundry.