x
Skift til visning af fuldt website

Frese udnævner ny Sales Director

Frese glæder sig over at kunne annoncere udnævnelsen af Peter Ebdrup som salgsdirektør.

Peter, som vil have base på Freses hovedkontor i Slagelse, overtager det globale ansvar for HVAC- og VVS-områderne inden for vores forretning.

"Jeg finder det meget spændende at blive en del af Frese på dette trin af firmaets udvikling. Som jeg ser det, har Frese i de seneste år udviklet sig stærkt inden for hele værdikæden, og jeg ser frem til at deltage i rejsen og bidrage til Freses fortsatte udvikling", siger Peter.

Og fortsætter: "Frese har en klar fordel takket være en stærk produktportefølje og en solid logistisk struktur, som kan understøtte fremtidige salgsaktiviteter og sikre en fortsat vækst med høj kundetilfredshed."

Peter kommer til Frese fra AVK-Holding A/S, hvor han var ansvarlig for flowreguleringsdivisionen. Peter har også stor erfaring inden for salg og ledelse i HVAC-branchen, hvor han har haft ledende salgsstillinger i Danfoss' varme og fjernvarmeanlægsdivision. Desuden har han været administrerende direktør for Genvex, en dansk leverandør af ventilationsløsninger.

Peter vil rapportere direkte til René Barington, Frese-koncernens administrerende direktør, som siger: "Vi er begejstrede over Peters ansættelse hos Frese på dette tidspunkt. Med i bagagen bringer han en omfattende salgserfaring og lederegenskaber, som vil have en positiv indvirkning og støtte vores vækststrategi for HVAC- og VVS-områderne."

Som en del af ledelsens omstrukturering flytter Nathan Cooke til vores UK-virksomhed, hvor han overtager posten som Commercial Director i løbet af sommeren.

"Efter mange års arbejde for Frese i Danmark og Mellemøsten har Nathan og hans familie besluttet at vende tilbage til England, hvor de har deres rødder" siger René. Han fortsætter: "Det glæder os meget, at Nathan har valgt at fortsætte sin karriere hos Frese, og han vil fortsat være et værdsat medlem af Frese-koncernen med sit bidrag til at udvikle vores virksomhed i UK inden for HVAC-, marine- og fjernvarmebrancherne."