x
Skift til visning af fuldt website

Logistikassistent til Frese Metal- og Stålstøberi A/S i Slagelse

Har du erfaring, lyst og evne til et alsidigt arbejde med administrative logistikopgaver i en travl støberivirksomhed? Stillingen er nyoprettet, hvorfor du har rig mulighed for at præge din hverdag og sætte dit eget præg på opgaveløsningen

Du vil blive del af et team på 3 med en berøringsflade til resten af støberiet, og du vil referere til Head of Logistic, Mads Rosenbæk Hammer. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor humøret er højt og sammenholdet er lidt ud over det sædvanlige.

Derudover får du:

Dine primære opgaver:

Som administrativ logistikmedarbejder får du selvstændigt ansvar for ekspedition og disponering af støbegods til vores kunder samt disponering af forbrugsvarer til intern brug. Det betyder, at du får en alsidig hverdag med at sikre, at aftaler med vores kunder overholdes.

Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at:

Din baggrund:

Vi forestiller os, at du har:

Er du interesseret?

Vi håber, vi har vagt din interesse og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Mads Rosenbæk Hammer på telefon +45 31 72 03 21.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest 7. april 2024. Du skal sende din ansøgning og CV til hr@frese.dk mrk. ”Adm. Logistikassistent” - Vi glæder os til at høre fra dig!