x
Skift til visning af fuldt website

Om os

Metal- og stålstøberi

Kundespecifikke støbeløsninger til krævende anvendelsesområder

Med over syv årtiers knowhow og erfaring inden for specialiseret sandstøbning forsyner Frese kunderne med kundespecifikke løsninger til de mest krævende anvendelsesområder i en række legeringer, herunder bronze, nikkelaluminiumbronze, rustfrit stål og duplexstål.

Frese arbejder tæt sammen med kunderne og anvender innovative fremstillingsprocesser og viden til at levere den bedst mulige løsning såvel teknisk som kommercielt.

Produktionsekspertise har ekstremt stor betydning for Frese, der løbende foretager investeringer for at sikre, at løsningerne leveres til tiden og efter specifikationerne på den mest miljøvenlige måde.

Frese forsyner en række markedssegmenter, herunder marine- og offshoreindustrien, med komponentløsninger, og tilbyder en række tjenester såsom modeldesign og -produktion, MAGMA5-simulering, 3D-sandprint, bearbejdning, certificeret kvalitetskontrol og supply chain management.

CSR

Som producent inden for sværindustrien skal vi til enhver tid respektere miljøet og medarbejdernes sikkerhed.

I overensstemmelse med myndighedskrav har vi udviklet et miljø- og sikkerhedskvalitetssystem, som giver mulighed for at planlægge, styre og dokumentere vores aktiviteter.

Myndighederne, medarbejderne og ledelsen har påtaget sig en gensidig forpligtelse, der sikrer, at fokus på miljø og sikkerhed er en integreret del af aktiviteterne hos Frese.

Frese Gruppen

Hos Frese arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder om at levere innovative flowstyrings- og komponentløsninger til vores målmarkeder over hele verden.

Frese Group, hvis hovedkontor og vigtigste produktionsfaciliteter ligger i Danmark, er et støberi med stor erfaring og en førende producent af kvalitetsventiler, reguleringer og fittings til de globale markedssegmenter HVAC, VVS, Marine & Industri og District Energy.

Virksomheden Frese er opbygget over en periode på 75 år, og indtager i dag en fremtrædende position som en af verdens førende producenter af innovative flowstyrings- og komponentløsninger.

Historie

Frese Gruppen