x
Skift til visning af fuldt website

 

Om os

Ventiler til fjernvarme og -køling

Vi har store ambitioner på markedet for fjernvarme og fjernkøling og tilbyder en kombination af højkvalitetsprodukter, stor applikationsviden og innovative, digitale overbygningsløsninger, som giver vores kunder indsigt i og kontrol over deres netværk.

Vi har arbejdet sammen med fjernvarmesektoren siden 1991 som leverandør af dynamiske ventiler til fjernvarmeunits, og vi har løbende udviklet vores løsninger til fjernvarme og -køling i tæt samarbejde med kunderne.

Med satsningen på IoT-produkter til monitorering og fjernstyring af ventiler fortsætter vi den udvikling. I fremtiden er Frese ikke blot producent af komponenter, men også leverandør af service, til en fjernvarmesektor, hvor digitaliseringen for alvor vil tage fart, og data kan skabe værdi for både branche og forbrugere.

Kombinationen af vores energibesparende dynamiske ventiler og muligheden for faktuel indsigt i netværket gør os til en naturlig partner i den grønne omstilling, som er nødvendig for at opnå en markant reduktion af CO2-udledningen.

DE Valves

I 2020 opkøbte vi majoriteten i fynske DE Valves Glamsbjerg A/S, der fremstiller præisolerede jordforlagte ventiler til fjernvarmeselskaber i Danmark, samt til fjernkølingsprojekter i blandt andet Mellemøsten.

Dette partnerskab betyder, at vi kan levere ventiler hele vejen gennem distributionsnettet og tilbyde drifts- og energioptimering både over og under jorden – endda helt ud i den enkelte privatkundes installation.

Læs mere her...

Frese Gruppen

Hos Frese arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder om at levere innovative flowstyrings- og komponentløsninger til vores markeder over hele verden.

Frese Gruppen, hvis hovedkontor og vigtigste produktionsfaciliteter ligger i Danmark, er et støberi med stor erfaring og en førende producent af kvalitetsventiler, reguleringer og fittings til de globale markedssegmenter HVAC, VVS, fjernvarme, marine og industri.

Virksomheden Frese er opbygget over en periode på 75 år og indtager i dag en fremtrædende position som en af verdens førende producenter af innovative flowstyrings- og komponentløsninger.