x
Skift til visning af fuldt website

Frese FLOWVAGT

Remote Flow Control as a Service

Frese FLOWCLOUD

Én samlet adgang til de installerede digitale Frese FLOWVAGTER

Frese FLOWVAGT

Batteridrevet IoT-baseret løsning, der hjælper dig med at drifte din varmeforsyning på en ny og intelligent måde

Nu bliver det nemmere at overvåge og styre varmeforsyningen helt ude hos den enkelte forbruger. Frese FLOWVAGT giver mulighed for at åbne og lukke for flowet til installationerne via Frese FLOWCLOUD®.

Hvad er Frese FLOWVAGT?

Frese FLOWVAGT er en komplet batteridrevet, trådløs ventilløsning, som kan begrænse eller afbryde flowet i enhver væskebåret varme- eller køleinstallation. Samtidig får man løbende tilbagemeldinger om blandt andet tryk og temperatur i installationen, hvor Frese FLOWVAGT er monteret.

Overvågningen og betjeningen af Frese FLOWVAGT sker via den webbaserede Frese FLOWCLOUD®. Her kan man nemt og intuitivt få overblik over de installerede Frese FLOWVAGTER, samt se trendkurver for tryk og temperatur m.m. Det er desuden muligt at tilknytte information såsom navn, adresse og enheds-ID. På den måde kan man nemt og individuelt skabe det overblik, man har brug for.

Tilføjelse af nye Frese FLOWVAGTER til Frese FLOWCLOUD® gøres nemt og intuitivt ved at scanne den unikke QR-kode på den enkelte Frese FLOWVAGT med en mobiltelefon eller tablet.

Sigfox sikrer forbindelsen

Frese FLOWVAGT er et IoT-produkt – en del af det, der kaldes ”The Internet of Things”. Det betyder, at enheden kan kommunikere elektronisk med omverdenen – i dette tilfælde gennem netværket Sigfox. Sigfox benytter sig af Narrowband-teknologi eller LPWAN, der egner sig fremragende til de meget små datamængder, som Frese FLOWVAGT har brug for at sende og modtage. Netværket udmærker sig ved et meget lavt strømforbrug og en meget lang rækkevidde. Sigfox forretningsmodel bygger på en gennemskuelig abonnementsordning med faste priser pr. enhed og sikrer dermed kunden stor forudsigelighed om økonomien.

Læs mere om Sigfox-teknologien her...

Næstved Fjernvarme er i gang med Frese FLOWVAGT

Frese FLOWVAGT er allerede ved at blive rullet ud hos Næstved Fjernvarme, der indtil nu har installeret løsningen hos 200 af deres forbrugere. Frese FLOWVAGT er blevet til i tæt samarbejde mellem Frese og fjernvarmeselskabet, hvor der har været stor tilfredshed med udviklingen af produktet.”Der er blevet lyttet til de ønsker, vi havde. Det kunne vi ikke ønske os bedre,” siger kundechef Arne Ulstrup fra Næstved Fjernvarme.

Læs om vores samarbejde med Frese og Næstved Fjernvarme her...

Hvad pressen skriver...

Hot Cool Magazine - From Component to Service

Installatør - Frese lancerer IoT-fjernvarmestyring

Berlingske, Smart Cities tillæg - IOT Denmark giver kunderne frihed

Elektronik & Data - Dansk Sigfox netværk i kraftig vækst

HVACFOKUS - Intelligent fjernvarmestyring med Frese FLOWVAGT

Maskinmesteren - Fjernvarmestyring på distancen med ny teknologi
NYHED 27.08.20

Frese og Kamstrup indgår digitalt samarbejde


NYHED 21.04.20

Pressemeddelelse - Frese køber fynske DE Valves
Gå til hovedsiden om Fjernvarme/-køling

Salg- og leveringsbetingelser

Fotos

Downloads

Kontakt

Samarbejdspartnere