x
Skift til visning af fuldt website

Green casting

Frese Metal forsøger løbende at begrænse påvirkningen af miljøet og gøre vores produkter grønnere. En kvalitetsstøbning på Frese Metal er ikke kun baseret på råmaterialer af høj kvalitet, men fokuserer også på områder som produktlevetid, miljøbelastning og produkteffektivitet.

En måde at gøre støbegods grønnere på er at øge produktlevetiden. Vi oplever ofte, at vi kan forbedre korrosionsbestandigheden ved at ændre legeringen, hvilket giver en samlet omkostningsbesparelse og miljøfordele for vores kunder på både kort og langt sigt.

Ved at anvende den mest effektive legering til hver enkelt støbning er vi i stand til at levere et produkt, som er meget stærkere og mere holdbart.

Ved at redesigne produktet med henblik på at reducere vægtykkelsen, anvende en stærkere legering og optimere produktionsprocessen, er vi i stand til at producere støbegods med lavere vægt. Og en forbedring af overfladens ruhed resulterer i optimering af pumpers eller ventilers ydelse og effektivitet.

Miljøresultater:

Kunder i skibsindustrien fokuserer på at gøre downcycling til cradle-to-cradle-genbrug, samt at opnå og bevare et “grønt pas”. Derfor er vi meget fokuserede på at opfylde kravene i IMO-resolution A.962 (23) og levere støbegods i overensstemmelse med de internationale miljøkrav.

I 2005 indledte Frese implementeringen af produktsporbarhed i produktionen og har siden 2009 haft et fuldt implementeret sporbarhedssystem, hvilket betyder, at hver enkelt komponent produceret på Frese Metal overholder cradle-to-cradle-princippet. Takket være tydelig mærkning er det muligt at fastslå den specifikke metalforbindelse og spore produktet.