x
Skift til visning af fuldt websiteFrese SPERAMAX – velkommen til fremtidens brøndløsning

Velfungerende ventilbrønde spiller en meget vigtig rolle i ethvert moderne fjernvarmesystem. Derfor har vi udviklet en helt ny brøndløsning, som blandt andet giver store driftsbesparelser og øger brugervenligheden markant. Velkommen til fremtiden!

I vores dialog med fjernvarmeværker i hele landet hører vi ofte om de udfordringer, der er forbundet med mange eksisterende ventilbrønde. Det handler blandt andet om indtrængende regnvand, tæring forårsaget af vejsalt samt et generelt stigende grundvandsniveau rigtig mange steder. Der er ingen tvivl om, at mange ventilbrønde er særdeles udsatte, hvilket betyder, at vi ser et stigende behov for både store ressourcekrævende reparationer og løbende vedligeholdelse. ”Vi ser også, at arbejdet med at installere og reparere ventilbrønde ofte forstyrrer hverdagen for både borgere og erhvervsdrivende i et område”, siger René Graugaard, Sales & Business Development Manager.

Hos Frese er vi både nysgerrige og innovative, så vi besluttede os for at udvikle en løsning på de mange udfordringer med de eksisterende ventilbrønde. Resultatet af vores intensive udviklingsarbejde er produktprogrammet Frese SPERAMAX, som vi har udviklet specifikt til fjernvarmesystemer og andre lukkede systemer rørsystemer. ”Og i den forbindelse er vi meget tilfredse med, at vores nye brøndløsning, som i øvrigt udelukkende består af komponenter produceret i Danmark, matcher levetiden på prærørene. Det reducerer behovet for omkostningstunge udskiftninger af ventilbrønde”, tilføjer René Graugaard.

Vi er ikke tvivl om, at Frese SPERAMAX er fremtidens all-in-one brøndløsning. Det skyldes blandt andet, at Frese SPERAMAX:

Med Frese SPERAMAX kan vi i dag tilbyde en ventilbrøndløsning, som i meget høj grad bidrager til at optimere og fremtidssikre et fjernvarmesystem.

Frese SPERAMAX – kort overblik

Komplet all-in-one løsning: præisolerede ventiler, ventilbrønd, dæksel, kegletætningsring, påsvejst opføringsrør og alt fritliggende stål udført i syrefast legering, Aisi 316L.

Dækseldesign til 40 T belastning, 100% tæt for overfladevand.

Patenteret 90° vinkelserviceventil for optimal sikkerhed.

Markedets bedste Kv-værdi for reduced bore kugleventiler med design, der sikrer lav turbulens.

Ventildesign sikrer markedets laveste drejningsmomenter på floating ball konstruktion.

Læs mere om Frese SPERAMAX her