x
Skift til visning af fuldt website

01.04.2006

Frese deltager i et af de mest prestigefyldte projekter i verden

Frese A/S er så heldige at kunne deltage i et af de mest prestigefyldte projekter i verden, nemlig Palm Jumeirah i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater.

Palm Jumeira, verdens ottende vidunder, måler nøjagtigt 5 km i længden og 5 km i bredden og satser på at blive verdens førende destination for dem, der vil dyrke en tilbagelænet livsstil med masser af fritid og afslapning.

En række hoteller, deriblandt verdensberømte navne såsom Movenpick, Anantara, Fairmont, Radisson SAS, Hilton, Metropolitan, Shangri La, One and Only og Atlantis har bekræftet, at de med i alt 12.000 hotelværelser tilbyder et bredt udvalg af feriesteder langs denne nye strand, som vil gøre Dubai endnu mere tiltrækkende for turister. ”Palmens” stamme vil omfatte et fantastisk udbud af butikker og livsstilsmuligheder for faste beboere såvel som turister. På stammens østside bygges The Shoreline Apartments, dvs. 22 bygninger i 10-12 etagers højde med 2.700 luksuslejligheder, som får en fantastisk udsigt over Jumeirahs kyst og Burj Al Arab.

18.000 stk. Frese automatiske reguleringsventiler vil blive installeret i Shoreline Apartments for at give beboerne et perfekt og uproblematisk indeklima.

Projektejer: Nakheel

Projektleder: Turner

Entreprenør: Bin Beilala Baytur

Palm Jumeirah