x
Skift til visning af fuldt website

Om os

Ventiler & regulering til HVAC anlæg

Effektiv styring af indeklimaet i bygninger

Med det stadigt stigende fokus på optimal energieffektivitet i bygninger har Frese indtaget en førerposition på markedet for udvikling af innovative, energibesparende ventiler til globale applikationer for opvarmning, ventilation og aircondition.

Kvalitetsprodukter, applikationsviden og kundefokus har bidraget til at positionere Frese blandt de førende producenter og leverandører af ventiler og styringsløsninger til hydrauliske systemer i det globale HVAC-markedssegment.

Frese har en lang historie inden for udvikling af ventiler og styringer til både varme- og køleanlæg med over 30 års erfaring med design, udvikling og levering af innovative, energibesparende dynamiske strengreguleringsventiler.

VVS

Kvalitetskomponenter til private og erhverv

Takket være Freses store erfaring og anerkendelse på de skandinaviske markeder indtager virksomheden en stærk position inden for levering af kvalitetsventiler og -fittings til sanitets- og vvs-markederne.

Siden udviklingen af den første fitting har Frese løbende investeret i udvikling og godkendelse af en række sanitets- og VVS-produkter for at opfylde kravene fra markedet.

Vores udvalg af produkter egner sig perfekt til både private og kommercielle applikationer, og alle produkter leveres med Freses kvalitetsgaranti.

Frese Gruppen

Hos Frese arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder om at levere innovative flowstyrings- og komponentløsninger til vores markeder over hele verden.

Frese Gruppen, hvis hovedkontor og vigtigste produktionsfaciliteter ligger i Danmark, er et støberi med stor erfaring og en førende producent af kvalitetsventiler, reguleringer og fittings til de globale markedssegmenter HVAC, VVS, marine og industri.

Virksomheden Frese er opbygget over en periode på 75 år og indtager i dag en fremtrædende position som en af verdens førende producenter af innovative flowstyrings- og komponentløsninger.

Frese Gruppen


Historie