x
Skift til visning af fuldt website

07.09.2004

ALPHA-løsningen

Frese, de verdensførende eksperter inden for indregulering, præsenterer sortimentet af ALPHA automatiske reguleringsventiler med fast munding på Storbritanniens HVAC-marked.

De nye ALPHA automatiske indreguleringsventiler har flere fordele, både kommercielt og teknisk set, i forhold til de traditionelle statiske ventiler og andre former for automatiske reguleringsventiler, der findes på det britiske marked i dag.

Med sit patenterede design med udskiftelig fast munding giver ALPHA elementet total fleksibilitet i systemet samtidig med, at den holder den nominelle flowmængde på ±5% uafhængigt at systemændringer. Elementets tekniske funktioner indeholder en forstærket EPDM membran for at sikre at driften er støjsvag, en udskiftelig åbning der give alsidighed i tilfælde af design ændringer, en fast åbning som ikke lider under problemer med snavs på samme måde som et design med variabel munding og et flow på mellem 0,015 l/s to 967 l/s Der skal kun sidde en ALPHA ARV med fast munding ved hver terminal, for eksempel ved en ventilationsspiral, og derfor kan der opnås store besparelser gennem de nedsatte materialeomkostninger, da der ikke længere kræves ventiler ved forgrening, stigrør og hovedledninger. Installationstiden nedsættes også, idet der er færre produkter at installere.

Betydelige omkostningsbesparelser opnås på grund af den formindskede indreguleringstid. Det er kun ventilen ved kritiske streng, der kræver indregulering. Hvis denne enhed opnår den påkrævede trykforskel fra pumpen, bliver alle andre automatiske reguleringsventiler med faste mundinger i systemet tættere på pumpen også afbalanceret.

Der føres størrelser fra 1/2” til 2” i DZR-materiale, PN25 trykkapacitet, både for et standard Y-mønster og et Y-mønster med integreret afspærringsventil. Størrelser fra 50 mm til 800 mm føres i SG-jern, PN25 trykkapacitet, wafer.

Frese ALPHA