x
Skift til visning af fuldt website

21.01.2005

Warrens er udnævnt til ny Frese-forhandler

Den europæiske ventilfabrikant Frese har udnævnt Warrens Limited som eneforhandler i Storbritannien af Frese ALPHA automatiske reguleringsventiler med faste mundinger.

Warrens er vokset enormt gennem de sidste 5 år, og som et resultat af deres stræben efter god kundeservice er de nu blandt de førende forhandlere af mærkevarer til Storbritanniens HVAC-marked.Freses stræben efter fortsat produktinnovation og kundefokus svarer til Warrens vision, så dette samarbejde udgør den perfekte løsning på markedet i dag.

Steve Hart, direktør for Frese UK, udtaler: ”Udnævnelsen af Warrens som eneforhandler af vores automatiske reguleringsventiler med faste mundinger giver kunderne en perfekt samlet løsning til alle projekter.” Han fortsætter: ”Warrens er kendt for deres kvalitetsservice og dækker hele landet, og kombineret med Freses avancerede indreguleringsløsninger kan vi sikre en tidsmæssigt korrekt levering, så indreguleringstidsplanerne kan overholdes effektivt og til tiden.

”Warrens har i øjeblikket de nye ALPHA automatiske reguleringsventiler med faste mundinger på lager. De føres i størrelser mellem ½” til 2” DZR PN25 og 50 mm til 100 mm SG-jern PN25, mens 125 mm og derover kan fås på bestilling.

Frese ALPHA