x
Skift til visning af fuldt website

Messer 2021

Det bliver et travlt messe-efterår for Frese, hvor vi glæder os til at præsentere jer for både nye produkter og nye tanker.

I efteråret 2021 deltager Frese på tre messer:

VVS’21

Odense, den 12. til 14. oktober

Hal C, Stand 4139

Her har vi især fokus på vores ALPHA Sanitary ventil, som leverer dynamisk flowstyring til anlæg med varmt brugsvand, hvilket er ideelt til bekæmpelse af legionellabakterier i anlæggene. Ventilerne fås med isoleringskapper, der hjælper med at reducere varmetab og spare på energien.

Du kan selvfølgelig også høre mere om alle de andre dynamiske ventiler i vores sortiment.

Registrer dig til VVS'21 her

Dansk Fjernvarmes landsmøde

Aalborg, den 28. til 29. oktober

Stand CB, Europahallens Foyer

Frese dækker fjernvarmen hele vejen fra energicenter til forbruger, og vi har de produkter og services, der binder hele dit fjernvarmenet sammen til ét smart system.

På Dansk Fjernvarmes landsmøde præsenterer vi blandt andet vores nye præisolerede jordforlagte ventil, TERRA. Vi står også klar til at fortælle om vores specialkonstruerede løsninger inden for blandt andet filterbrønde og boosterstationer. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du høre mere om Freses IoT-løsninger, FLOWVAGT, OMLØB og SENSOEDGE, der hjælper dig med at optimere dit net og forbedre både din økonomiske og din grønne bundlinje.

Marintec

Shanghai, Kina – 7. til 10. december

På Marintec glæder vi os til at fremvise vores omfattende produktprogram til marinesektoren. Freses velkendte dynamiske ventilløsninger sikrer optimal flowstyring både over og under dæk og giver store besparelser på pumpeenergien. Vores nye 3-vejs reguleringsventil OMEGA Compact spiller perfekt samen med den teknologi og er samtidig den mest kompakte og energieffektive 3-vejsventil på markedet.



Vi glæder os meget til at se dig på messerne i 2021.