x
Skift til visning af fuldt website

KampagnesiteProduktside

COMBIFLOW nu klar med roterende multi-aktuator

For et år siden lancerede vi verdens første dynamiske 6-vejs ventil. Siden da har vores R&D-afdeling arbejdet på at gøre denne innovative løsning endnu bedre for vores kunder.

COMBIFLOW 6-vejsventil er Freses måde at reducere noget af kompleksiteten i 4-rørs varme- og kølesystemer ved at minimere antallet af ventilkomponenter.

Hvor det normalt ville kræve to ventiler, to aktuatorer, en kontrolboks og kompliceret kabling at opnå alle fordelene ved et dynamisk system, har vi integreret differenstrykregulatoren i selve ventilen.

Dette betyder, at du kun har brug for én ventil, én aktuator og ét datapunkt til bygningens CTS-anlæg eller skibets kontrolsystem.

Ny roterende multi-aktuator og low-flow

Frese leverer COMBIFLOW med en roterende multi-aktuator, der er i stand til at fungere med fire forskellige styresignaler:

COMBIFLOW dækker et bredt flowområde, så et begrænset produktsortiment dækker en lang række behov. En ekstremt høj flowrate har gjort det muligt at reducere ventilens dimension, hvilket bidrager til det kompakte design. Derudover lancerer Frese nu en low-flow DN15-version, som sikrer bedre styring af de relativt lave varmeflows.

Ventilen har stadig alle de energibesparende egenskaber, du kender fra OPTIMA Compact, og har markedets laveste tryktab, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser på pumpen.