x
Skift til visning af fuldt website

23.09.2009

Frese Eurasia – en spydspids ind i Asien og Rusland

Dette joint venture åbner op for nye markedsmuligheder for Frese, da ISIK har en stærk position i Tyrkiet og gradvist er ved at etablere sig i Rusland. Frese har været aktiv i Tyrkiet i 10 år.

- Vores nye salgskontor bliver Freses spydspids ind i Asien og landene omkring Sortehavet. Vi forventer at øge vores omsætning med 40 % om året i denne region. Vi ser et stort potentiale i markederne i Sydeuropa, Nordafrika, Mellemøsten og Asien, siger salgsdirektør hos Frese A/S Stephen Hart.

Frese forventer især et stigende salg af ventiler i Rusland. I de senere år har ISIK med succes leveret Freses dynamiske ventiler til nogle af de største byggeprojekter i Moskva, og virksomheden har en stærk platform på det russiske marked.

I den nye organisation har vi ansat yderligere salgs- og marketingsmedarbejdere. Direktør for Frese Eurasia er Ogun Uluc, som er medejer af ISIK, og han vil stå i spidsen for den daglige drift. I øjeblikket er der ansat 4 medarbejdere i Istanbul, og dette antal forventes at blive fordoblet næste år.

Frese Eurasia