x
Skift til visning af fuldt website

06.05.2010

Frese tager til Australien

Det nye salgskontor i Sydney har fået det officielle navn Frese Australasia & South Africa.

Kontoret ledes af salgsdirektør James Reid, der har arbejdet i Storbritannien for Frese Limited de sidste to år. Han har 19 års erfaring med salg af forskellige mærker generelle ventiler, industriventiler og ventiler til byggebranchen.

I Australien og New Zealand har energibesparelse topprioritet, og Green Star-mærkede bygninger skal være energibesparende og have nøjagtig flowregulering, hvilket betyder, at Frese Optima er ved at blive et populært produkt. Frese EVA vinder også indpas takket være et fokuseret salgsfremstød og på grund af ventilens kompakte udformning. Frese S kan også blive et yndlingsprodukt hos distributørerne - især i Australien. I Sydafrika ser det ud til, at den traditionelle Alpha bliver en bestseller, efterfulgt af EVA.

Den australske økonomi har fået en saltvandsindsprøjtning i form af ressourceefterspørgslen fra Kina og er desuden blevet stimuleret af statslige tiltag. Det kan dog tage længere tid at få gang i salget i Sydafrika og New Zealand.

Det australske marked bruger mange af de samme retningslinjer inden for byggebranchen som Storbritannien, og Australien har desuden et stort potentiale med relativt få konkurrenter og tradition for dynamiske produkter.

- Vi forventer en støt stigning på 20 % om året med meget mere potentiale, når de større Frese Optima ventiler kommer på markedet. På lang sigt ønsker vi, at Frese bliver det mest kendte og anvendte mærke dynamiske HVAC-ventiler i denne del af verden. Vi forventer, at udvide sortimentet til fordel for både vores kunder og tallene på bundlinjen, fortæller James Reid.

Lige fra begyndelsen vil Frese samarbejde med maskintekniske konsulenter for at få produkterne specificeret på baggrund af Frese ventilernes energibesparende funktioner og nemme idriftsætning. James Reid følger op med entreprenørerne for at sikre, at Frese får ordrerne. Dette arbejde udfører han i samarbejde med Freses værdifulde partnere og distributører: Tradelink Plumbing i Australien, HJ Asmuss i New Zealand og Vac-cent Services i Sydafrika.

- I Sydney har vi fået to vigtige projekter i hus, og vi har mange flere i støbeskeen. Opfyldelsen af Green Star-bygningskravene samt tidligere kontakter har hjulpet os med at få leveringen af 800 Optima-ventiler til to bygninger med handelskontorer og detailhandel i Sydneys Darling Harbour samt et projekt på 300 EVA-ventiler til lejlighederne i en boligblok i "The Rocks" - et andet område i tilknytning til havnen. Det ser ud til, at Sydney bliver et meget travlt marked, og i øjeblikket er vi i gang med at vurdere andre markeder, slutter James Reid.

James Reid