x
Skift til visning af fuldt website

Frese OPTIMA Compact

Frese OPTIMA Compact

Flere størrelser, mere flow

Vi er stolte over at kunne annoncere lanceringen af de trykuafhængige indregulerings- og motorventiler DN250 og DN300 OPTIMA Compact.

Den banebrydende Frese OPTIMA Compact PICV fås nu i størrelserne DN10 til DN300 til flowmængder på op til 600.000 l/h (166,7 l/s), og kan operere med et differenstryk på op til 800 kPa, hvilket gør dem perfekte til applikationer lige fra små terminalenheder til store anlæg.

Trykuafhængige reguleringsventiler kombinerer flow-, tryk- og temperaturstyring i ét hus, og den patenterede trykuafhængige Frese OPTIMA Compact indreguleringsventil er en af de mest kompakte modeller på markedet. De trykuafhængige OPTIMA Compact indreguleringsventiler erstatter behovet for separate statiske strengreguleringsventiler, differenstrykregulatorer og 2-vejs reguleringsventiler, hvilket forenkler konstruktions- og installationsfasen i et projekt. Desuden eliminerer produktets dynamiske strengregulering behovet for proportional indregulering, hvilket forkorter idriftsætningsprocessen.

"Frese har udviklet dynamiske strengreguleringsventiler siden 1988, og gennem årene har vi løbende forbedret vores produkter for at tilbyde vores kunder flere funktioner og fordele. Samtidig har vi undersøgt, hvordan vores løsninger kan forbedre systemernes effektivitet," siger Andrew Pender, Internal Sales & Marketing Manager hos Frese.

"Et eksempel på denne udvikling er vores Frese OPTIMA Compacts patenterede design, som sikrer, at forindstillingen af flowet ikke har nogen indvirkning på den modulerende slaglængde, og det giver med andre ord fuld modulerende kontrol til enhver tid uanset det forindstillede flow. Men den største fordel ved den trykuafhængige Frese OPTIMA Compact-indreguleringsventil i varme- eller kølesystemer er reduktionen af energiforbruget med op til 35 % sammenlignet med traditionelle indreguleringsmetoder. Denne besparelse opnås ved at maksimere Delta T og forbedre systemstabiliteten, hvilket understøtter vores mål om at levere effektive løsninger til styring af indeklimaet i bygninger," uddyber han.

Frese OPTIMA Compact-serien fås fra DN10 til DN50 med gevind og fra DN50 til DN300 med flangeforbindelser. Serien leveres med en række forskellige aktuatorer, herunder termisk on/off og modulering, motorisk modulering og fejlsikre versioner.

Se, hvordan det fungerer, i den interaktive online animation her

Frese OPTIMA Compact DN300