x
Frese Group Sites
Skift til visning af fuldt website
Frese Group Sites

Frese OPTIMIZER 6-vejsløsning

Frese OPTIMIZER 6-vejsløsning

Vejen frem for fan coils med én kombineret varme/køleflade

Frese har fornøjelsen af at præsentere den nyeste løsning til fan coils med kun 1 kombineret varme- og køleflade: Den trykuafhængige styregruppe Frese OPTIMIZER 6-vejsløsning.

Den trykuafhængige styregruppe er designet til fancoils med kun én kombineret køle/varmeflade og består af en dynamisk Frese OPTIMA Compact motorventil med en 0-10 V modulerende aktuator, en 6-vejs reguleringsventil med en roterende aktuator og en styreenhed.

Frese OPTIMIZER 6-vejsløsning kan styre både varme- og køleflow via et enkelt datapunkt fra CTS-systemet, nemlig via et 0-10 V styresignal. Systemet muliggør til enhver tid fuld modulation af slaglængden, selv med forskellige flowdesign for opvarmning og køling.

"En af de vigtigste fordele ved den nye Frese OPTIMIZER 6-vejsløsning er muligheden for modulerende regulering af både varme og køling via et enkelt CTS-datapunkt. Denne form for styring kræver normalt et ekstra datapunkt og dermed yderligere omkostninger," siger Alex Rørbæk, R&D Section Manager, Electronics.

Han fortsætter: "Løsningen er meget nem at dimensionere, installere, opsætte og idriftsætte, og den kan bruges selvstændigt eller sammen med et CTS. Med en dynamisk OPTIMA Compact motorventil styregruppen er det endvidere muligt at opnå betydelige energibesparelser med optimeret trykuafhængig flowbegrænsning og -regulering samt mange af de øvrige fordele ved trykuafhængige indreguleringsventiler".

Den trykuafhængige Frese OPTIMIZER 6-vejsløsning fås i størrelserne DN15, DN20 og DN25 - og kan leveres med eller uden koblinger.

Frese OPTIMIZER 6-way