x
Frese Group Sites
Skift til visning af fuldt website
Frese Group Sites

 

COVID-19 forholdsregler i Danmark

Som mange andre lande i Europa er det danske samfund nu alvorligt påvirket af arbejdet med at inddæmme spredningen af Covid-19 virus

Hos Frese gør vi alt, hvad vi kan, for at opretholde så normal drift som muligt. Samtidig tager vi de nødvendige forholdsregler for at beskytte vores medarbejdere mod smitte, og vi følger naturligvis alle anbefalinger og henstillinger fra sundhedsmyndighederne.

Ventilfabrikationen og støberiet arbejder fortsat på fuld kapacitet, men vi tilpasser nogle af de interne arbejdsgange til den aktuelle situation for at undgå smitterisiko.

Det kan komme til at påvirke vores kunder.

For det første vil mange af vores medarbejdere arbejde hjemmefra. Kun personale, hvis funktioner er kritiske for at opretholde den fysiske produktion, vil være til stede i virksomheden.

Samtidig modtager vi ikke besøgende på vores fabrik i Danmark resten af måneden. I stedet opfordrer vi vores kunder, leverandører og kolleger, der arbejder uden for hovedkvarteret, til at benytte telefoner, Skype, Teams og andre IT-værktøjer mest muligt. Hvis fysisk tilstedeværelse på fabrikken i Slagelse er en absolut nødvendighed, beder vi om, at dette udskydes til april.

Vi begrænser desuden vores egen aktivitet uden for huset, og Freses personale i Danmark deltager derfor ikke i eksterne møder, konferencer og lignende i resten af marts. I stedet vil vi bestræbe os på at deltage via elektroniske kommunikationskanaler i videst muligt omfang.

Vi vil gerne understrege, at Frese er ”open for business”. Alle telefoner er bemandede, og vi er klar til fortsat at yde den bedst mulige service. Vores fabrikker i Danmark og Kina producerer som normalt, og al leverance fortsætter på vanligt højt niveau.

Har I spørgsmål, eller ønsker I yderligere information, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Med venlig hilsen


René Barington
Group CEO