x
Skift til visning af fuldt website

RadCon Produktside

Frese lancerer dynamisk termostatisk radiatorventil

Med Frese RadCon kan vi nu tilbyde et komplet produktprogram til Buildings-segmentet med en lang række af de samme fordele, der findes i vores andre dynamiske ventiler

Frese RadCon forenkler radiatorsystemer på flere måder. Som med alle vores produkter er den let at kommissionere på grund af den automatiske balancering i systemet. Det er simpelthen bare et spørgsmål om at forindstille det krævede flow i l/t - du behøver ikke engang at beregne KV-værdier.

Hvis ventilerne installeres i et system, hvor differenstrykket ikke overstiger 70 kPa, er der ikke behov for yderligere reguleringsventiler, hvilket minimerer både investering og vedligeholdelse.

Selve ventilen er også meget let at vedligeholde i tilfælde af tilstopning, da de indvendige komponenter kan udskiftes.

Frese RadCon sikrer optimal komfort for slutbrugerne på grund af temperaturregulering med høj præcision. Dette skyldes de trykuafhængige ventilers evne til at forhindre flowsvingninger i radiatoren.

En komplet pakke

Med tilføjelsen af RadCon får Frese en komplet produktportefølje, hvilket giver os en endnu stærkere platform, når vi byder på projekter i Buildings-segmentet.

RadCon-serien består af:

Vi ser frem til samarbejdet med vores kunder og til at tilbyde dem en endnu bredere portefølje inden for trykuafhængige ventiler.

RadCon