x
Skift til visning af fuldt website

-> Campaign Website
-> Campaign Website
-> Logica Digital, Energy-series
-> OPTIMA Compact, Veriflow-series
-> OPTIMA Compact DN50-DN300

Messer 2023

På messerne i 2023 kan du opleve nogle af vores nyeste produkter og digitale løsninger.

Det er blandt andet OPTIMA Compact Veriflow-series – en dynamisk motorventil med integreret flowmåling, der sikrer optimale betingelser for idriftsættelse og finjustering af systemet og giver mulighed for besparelser på pumpeenergi.

Derudover har vi også verdens første dynamiske 6-vejsventil med: COMBIFLOW, der gør 4-rørs varme- og kølesystemer mindre komplekse, fordi den minimerer antallet af nødvendige ventilkomponenter. Og så kan du naturligvis også se et stort udvalg af vores øvrige produkter og få mere at vide om, hvordan du energieffektiviserer og digitaliserer dit HVAC-system.

ISH

Frankfurt, den 13. til 17. marts 2023

Hal 9.1, stand C05

På ISH i kan du se den dynamiske 6-vejsventil COMBIFLOW. Med COMBIFLOW har vi kombineret vores ventil til 4-rørssystemer med vores patenterede PICV-teknologi i én kompakt løsning. Det betyder, at du kan opnå energibesparelser og få en enklere installation og drift.

Du kan også se, hvordan du kan energieffektivisere med OPTIMA Compact Veriflow-seriesventilen og LOGICA Digitalaktuatoren. Det er en digital løsning, der giver dig dyb indsigt i dit varme- og køleanlæg. På den måde kan du optimere energiforbruget i indregulering og drift, og samtidig kan du køre dit HVAC-anlæg, så det yder sit allerbedste.

Læs mere om ISH her

VVS’23

Odense, den 24. til 26. maj

Stand C-4140

På VVS’23 glæder vi os til at præsentere den nye dynamiske 6-vejsventil COMBIFLOW. Men den behøver du kun én ventil og én aktuator for at opnå fuldstændig trykuafhængig afbalancering og styring. Og så gør den samtidig 4-rørs varme- og kølesystemer lidt mindre komplicerede, fordi den minimerer antallet af nødvendige ventilkomponenter

Vi har også OPTIMA Compact Veriflow-series ventilen og LOGICA Digital aktuatoren med. Det er en kombination, der giver dig mulighed for at energieffektivisere dit anlæg og indsamle driftsdata på en enkel og omkostningseffektiv måde. Det betyder, at du kan optimere ydeevnen og digitalisere dig til energibesparelser.

Derudover har vi også en række andre produkter med, blandt andet den dynamiske radiatorventil RadCon, ALPHA Sanitary ventilen til brugsvand, de termostatiske ventiler TemCon og CirCon og ikke mindst vores sikkerhedsventiler og -aggregater samt radiatortilbehør og bundhaner.

Læs mere om VVS'23 her Se her hvorfor vi glæder os til VVS messen

Vi glæder os til at se dig på årets messer. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil aftale et møde på en af messerne, er du meget velkommen til at kontakte os på info@frese.dk eller på telefon +45 58 56 00 00.