x
Skift til visning af fuldt website

Frese ARCA Edge-serie fjernvarmeskabe: Tre nye skabsmodeller

I foråret lancerede vi det nye Frese ARCA Edge-serie fjernvarmeskab med et innovativt låsesystem, der gør montering hurtigere og nemmere.

Det tog I rigtig godt imod, og derfor har vi udviklet to modeller mere, så der i alt er tre skabstyper i serien:

”Kunderne har været meget begejstrede for det nye Frese ARCA Edge-serie fjernvarmeskab, fordi det er så nemt at arbejde med i forbindelse med montering og vedligehold, og derfor var det naturligt at udvide serien med flere skabsmodeller,” siger Thomas Heide, der er Sales & Business Development Manager og ophavsmand til de nye fjernvarmeskabe.

Der er yderligere to skabsmodeller under udvikling, og de forventes klar primo 2024:

Det innovative, patentanmeldte låsesystem er en vigtig del af skabene i Frese ARCA Edge-serie, og det er naturligvis standard i alle modeller med bagplade. Det specielle ved det nye låsesystem er, at man kan montere skabene på den formonterede bagplade uden brug af værktøj.

Låsepalerne på bagpladen skal blot drejes, når skabet skal fastgøres eller afmonteres. Det gør det nemt, hurtigt og effektivt for montøren at sætte et skab op eller fjerne det i forbindelse med vedligehold.

Udskiftelig isolering med høj genanvendelighed

De nye fjernvarmeskabe har også bæredygtighed i fokus. De er nemlig lavet med et isoleringsmateriale, der kan udskiftes, og hvor minimum 65% af materialet er dokumenteret genanvendt.

”Isoleringsmaterialet i skabene er nemt at udskifte, hvis det bliver nødvendigt, og så er det fantastisk at bruge et materiale, hvor størstedelen er genanvendt,” fortæller Thomas Heide.

Se Frese ARCA Edge-serien på Landsmødet

Du kan se de nye Frese ARCA Edge-serie fjernvarmeskabe på Landsmødet, hvor vi også er klar til at fortælle mere om, hvordan du eventuelt kan tilpasse dem efter dine specifikke behov.

Læs mere om de nye skabe