x
Skift til visning af fuldt website

Søren Knudsen er tiltrådt som Site Manager hos DE Valves

Har du mødt Søren Knudsen? Søren er tiltrådt som Site Manager for DE Valves i Glamsbjerg og afløser Vagn Erik Larsen, der er gået på pension efter en lang karriere. Og vi er ikke et sekund i tvivl om, at Søren er den helt rigtige mand på posten.

Søren har været tæt knyttet til Glamsbjerg-fabrikken siden 1992. Han startede sin karriere hos det, der dengang hed JIP Kugleventiler A/S og blev i virksomheden i mere end 22 år, hvor han avancerede til udviklingschef, inden virksomheden blev opkøbt af Danfoss i 2001.

Efter Danfoss lukkede fabrikken i Glamsbjerg i 2015, søgte Søren nye udfordringer og arbejdede hos MHI Vestas Offshore A/S på Lindøværftet indtil 2021, hvor han vendte tilbage som Site Manager hos virksomheden i Glamsbjerg, der nu hed DE Valves.

”Siden 1. september 2021 har jeg været Site Manager på fabrikken i Glamsbjerg, og jeg har arbejdet tæt sammen med Vagn Erik i godt halvandet år, så jeg har fået en grundig overlevering, inden jeg tiltrådte,” fortæller Søren.

Ekspertisen i Glamsbjerg

DE Valves i Glamsbjerg er kendt for sine præisolerede kugleventiler – både over og under jord – og de nye tvillingeventiler har vist sig at være meget populære på grund af deres driftssikkerhed, installationsfordele og lange levetid.

”Det fantastiske ved virksomheden er selve produkterne, især de nye tvillingeventiler, og vi har for nylig genstartet produktionen af overjordsventiler, som har vist sig at være en stor succes,” siger Søren.

Et andet kendetegn for DE Valves er, at de leverer den ypperste kvalitet – uanset om der er tale om underjordsventiler, overjordsventiler eller fuldbukkede rør – og det er blandt andet på grund af deres grundige og gennemarbejdede udviklings- og produktionsproces.

”Vi har formået at reducere antallet af svejsninger til et minimum, og som noget helt unikt bruger vi vedligeholdelsesfrie grafitforstærkede teflonpakninger. Vi anvender også syrefast stål og syrefaste stålpotter for at sikre holdbarheden i barske miljøer, og det betyder, at vores ventiler er fuldstændig tætte og har en forventet levetid på 50 år,” forklarer Søren.

Specialprodukter og tryktestede ventiler

DE Valves laver også specialprodukter og er kendt for sin evne til at levere skræddersyede løsninger til kundernes specifikke behov. ”Vi tilbyder mange specialprodukter og har ekspertise i at levere tilpassede spindelhøjder, hvilket ofte er en udfordring for større producenter,” fortsætter Søren.

Mens mange af fabrikkens komponenter kommer udefra, står de selv for fremstilling, montering og svejsning af de sidste rørdetaljer. Og som en af de ganske få ­– hvis ikke den eneste – udfører de en tryktest med 40 bar vandtryk på færdige ventil-arrangementer for at sikre, at de er helt tætte.

”Det komplette arrangement bliver tryktestet, herunder de to tvillingeventiler, fire serviceventiler, rør og svejsninger, og derfor kan vi også udstede et testcertifikat for driftssikkerheden,” fortæller Søren

Showroomet

Glamsbjerg-fabrikken har også et showroom, hvor kunderne kan se og lære mere om Frese-produkterne, og med en medarbejderstab med mange års erfaring er teamet klar til at reagere effektivt og hurtigt på kundernes behov.

”En af vores styrker som lille organisation er vores evne til at reagere hurtigt. Vi har et dedikeret team af dygtige medarbejdere med mange års erfaring, der er i stand til at imødekomme kundernes behov, og den service går vi ikke på kompromis med,” afslutter Søren.

Fremtiden

Sørens mål er at fortsætte med at udvikle DE Valves sammen med Frese og øge virksomhedens volumen for at skabe flere arbejdspladser på Vestfyn, hvor han også selv er opvokset og bor i dag.

Vi ønsker Søren Knudsen held og lykke i hans nye rolle, og vi ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde.

Hvis du vil høre mere om DE Valves og deres produkter, er du meget velkommen til at kontakte Søren på 51 51 00 75 eller srk@de-valves.dk.

>> Læs mere <<