x
Skift til visning af fuldt website

Nyt fjernvarmeskab: Nemmere og hurtigere montering

Vi har en spændende nyhed! Et fjernvarmeskab med et nyt låsesystem, der gør det nemmere og hurtigere at montere, fordi man ikke længere behøver at skrue kabinettet fast til bagpladen. Faktisk kan man sætte kabinettet på bagpladen helt uden brug af værktøj.

Det innovative låsesystem

Selve låsesystemet er helt nyt inden for fjernvarmeskabe. Der sidder låsepaler på bagpladen, så når man skal montere skabet, fører man kabinettet ned over bagpladen og skubber låsepalerne på plads. Og hvis man vil fjerne skabet, skubber man låsepalerne til siden og trækker kabinettet af.

”Det nye skab er supersmart, fordi låsepalerne har den store fordel, at man ikke skal bruge skruer for at fastgøre skabet til den formonterede bagplade,” fortæller Thomas Heide, der er Sales & Business Development Manager og en af drivkræfterne bag udviklingen af det nye skab.

”Designet gør det muligt for teknikeren at montere rørene, før selve kabinettet er monteret. Det betyder, at man får bedre arbejdsplads og kan udføre sit arbejde nemmere og hurtigere,” fortsætter Thomas. Der er dermed store fordele ved det nye låsesystem, og faktisk er selve låsepalen så enkel og smart, at vi har søgt patent på den.

Funktionelt, enkelt og mere bæredygtigt

Skabet har et enkelt design med et diskret 65 graders knæk på både top- og sidekanter. Det giver skabet et lidt anderledes og mere eksklusivt udtryk i forhold til andre skabe. Samtidig er holdbarheden i top. Det er nemlig lavet af galvaniseret 1,5 mm stålplade, der er pulverlakeret i RAL 7035 finstruktur C3. Kombinationen med galvanisering og C3 pulverlak svarer til en beskyttelse på C4, så skabet er godt beskyttet mod det danske saltholdige vejr.

Det nye fjernvarmeskab kan anvendes som afspærrings- og målerskab og fås i en væghængt, indmuret og fritstående udgave.

Det er desuden isoleret med en 40 mm isolering med en Lambda-værdi (varmeledningsevne) på 0,046 W/mK. Isoleringsmaterialet er lavet af et produkt, hvor minimum 65% af materialet er dokumenteret genanvendt. På den måde er det et skridt på vores vej til at blive mere bæredygtige.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere om de nye skabe, er du meget velkommen til at tage fat i Thomas Heide på thh@frese.dk eller tlf. 31 12 94 65 .