x
Skift til visning af fuldt website

15.10.2012

Ses vi på stand L på Træfpunktet i år?

Dansk Fjernvarme afholder sit 54. landsmøde d. 25. og 26. oktober 2012

I år bliver landsmødet holdt i Tivoli Congress Center i København, og dagene vil byde på et spændende program, som udover en del faglige indlæg også inkluderer en tale fra Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager.

Nyt samarbejde

Som noget nyt udstiller Alfa Laval Nordic, Frese A/S og Krüger Aquacare A/S sammen på Træfpunktet. Formålet er at markere samarbejdet mellem Alfa Laval og Frese samt Alfa Laval og Krüger Aquacare i Danmark på tværs af markeder. Alle tre virksomheder har et bredt produktsortiment og forskellige kompetencer, som de tager med i hver deres del af samarbejdet til fordel for vore kunder.

Produktnyheder

Vi vil udstille en del spændende produktnyheder som f. eks. et udsnit af Alfa Lavals M15 varmevekslere, Freses ventilserie og Krüger Aquacares Biocat-anlæg til afkalkning af vand. Vores sælgere vil selvfølgelig stå til rådighed for at kunne besvare alle dine spørgsmål.

Vind en iPad!

Vi håber at se dig på stand L i Pjerrot hallen i løbet af de 2 dage. Kommer du forbi vores stand for at hilse, kan du samtidig deltage i lodtrækningen, hvor du kan vinde gode præmier, bl.a. en iPad, samtidig med at du kan nyde en kold belgisk øl!

Ses vi på stand L på Træfpunktet til oktober? Vi ser i hvert fald frem til det!