x
Skift til visning af fuldt website

23.01.2012

”Hvordan virker de?”

Freses James Reid mødte i November Danmarks kronprinsesse ved hendes og kronprinsens officielle besøg i Australien.

I løbet af Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys officielle besøg i Australien havde James Reid, Frese's General Sales Manager for Asien og Stillehavsområdet, mulighed for at sludre med den danske kronprinsesse på Frese standen på Hotel Sofitel i Melbourne den 23. november 2011. Mødet fandt sted på konferencen "State of Green - Join The Future -Think Denmark "som led i promovering af danske miljøvenlige "Smart Cities" forretningssektorer.

- Det var blot small talk. Matthew Swanson fra Crane Distribution (Frese australske distributør) og jeg talte med en kunde, som vi mødte kun få minutter før kronprinsessen og kronprinsen kom forbi udstillingen, fortæller James Reid.

Han tilføjer, at klienten også blev introduceret til Deres Kongelige Højheder, og at han fortalte kronprinsessen, at de ville købe Frese ventiler i nær fremtid.

- Jeg fik bekræftet af kronprinseparret, at de havde besøgt Bovis Lend Lease nye Commonwealth Bank hovedsæde den foregående dag i Darling kvarteret i Sydney. Jeg påpegede, at stedet også indeholdt tusind Frese OPTIMA ventiler. Kronprinsesse Mary pegede på ventilerne og spurgte "hvordan virker de?" Jeg sagde, at det var ret teknisk at forklare, men fortalte hende kort, at ventilerne blev installeret i bygningers klimaanlæg, og at de sikrer et langt mindre energiforbrug ved at kombinere tre traditionelle aircondition ventilfunktioner til én Frese ventil. "Det var ikke så teknisk", sagde Kronprinsesse Mary. Jeg fortalte kronprinsessen, at det aldrig havde været nemmere at få en aftale, end nu hvor deres Kongelige Højheder er til stede på virksomhedsdelegation, siger James.

Sammen med kronprinseparret i delegationen var den nye danske handelsminister Pia Olsen Dyhr og den danske ambassadør i Australien, Susanne Shine. James havde en kort samtale med dem begge.

Den næste dag James deltog i en frokost afholdt for kronprinseparret ved den australske premierminister Julia Gillard i Riddersalen på Parliament House i Canberra. Her deltog repræsentanter fra 50 danske virksomheder samt mange australske politikere og repræsentanter for erhvervslivet.

- I løbet af virksomhedsdelegationsmøderne, frokoster og middage, var Frese i stand til at styrke de eksisterende relationer, men vigtigst af alt, mødte jeg mange nye kontakter, som Frese kan drage nytte af i fremtiden. Vi får normalt ikke adgang til sådanne højt profilerede forretningsfolk så nemt, men med kronprinsen og kronprinsessen til at åbne dørene for os har vi nu nogle meget interessante emner at arbejde videre med, siger James Reid.

Frese’s James Reid met Denmark’s Crown Princess Mary during her and Crown Prince Frederik’s official visit in Australia in November