x
Skift til visning af fuldt website

01.02.2012

Ny koncernstruktur og ny CEO i Frese

René Barington udnævnes 1. februar til CEO for Fresekoncernen

René Barington vil stå i spidsen for den samlede Frese-koncern: Frese A/S, Frese Metal- og Stålstøberi A/S og Frese Holding A/S. Virksomhederne har hovedsæde i Slagelse.

René Baringtons hidtidige karriere omfatter ledende stillinger i GN Netcom Inc., B-K Medical og senest i Glunz & Jensen A/S samt posten som bestyrelsesformand i Tresu Group. René Barington er uddannet maskiningeniør fra DIA, og har en MBA fra INSEAD.

”Med René Barington ved roret som CEO for Fresekoncernen får vi tilført en rutineret og samlende ledelsesmæssig kapacitet. Han skal stå i spidsen for at skabe yderligere vækst og indfrielse af vores ambitiøse mål”, udtaler Frese ejerne.

Ny koncernstruktur

En ny koncernstruktur af den familieejede virksomhed med hovedsæde i Slagelse træder i kraft samtidig med udnævnelsen af René Barington som CEO. Der oprettes en ”Shared Service” funktion med ansvar for bl.a. Finans og HR under Frese Holding A/S. Leder bliver Søren B. Olsen med titel af Finansdirektør (CFO). Direktør for produktion og logistik i Frese Metal- og Stålstøberi A/S bliver Jesper B. Hansen.

Bestyrelsesformand og advokat Jørgen Cadovius udtaler om den nye koncernstruktur: ”Bestyrelsen og Frese familien ønsker at udvikle og fastlægge en organisation og ledelsesstruktur, der er både fremtidsorienteret, styrker ledelseskompetencerne og skaber den bedst mulige udnyttelse af fælles ressourcer. Resultatet er, at Freses enkelte selskaber styrkes gennem et større koncernfællesskab.”

Frese A/S

Frese A/S er førende inden for fremstilling af dynamiske reguleringsventiler til HVAC-markedet på verdensplan. HVAC dækker varmesystemer, ventilationsanlæg og aircondition. Freses dynamiske reguleringsventiler overflødiggør traditionel indregulering af anlæg. Flowet stilles direkte, og tilbage er kun at indstille pumpen, således at der anvendes mindst mulig energi. www.frese.eu

Frese Metal- og Stålstøberi A/S

Frese Metal- og Stålstøberi er en førende global spiller inden for kerneintensiv single- og serieproduktion af støbegods i korrosions- og søvand bestandigt materiale. Den teknologiske ekspertise anvendes til støbning og produktion af pumper, ventiler, pumpehjul, lejer og andre geometrisk komplicerede komponenter. www.fresemetal.dk

René Barington