x
Frese Group Sites
Skift til visning af fuldt website
Frese Group Sites

Frese var med, da kronprins-parret besøgte Tyskland

Den 19.-21. maj 2015 besøgte en dansk erhvervsdelegation bestående af over 75 virksomheder Hamborg og München.

I arrangementet deltog også det danske kronprinspar

Frese producerer energibesparende ventiler til flow-, tryk- og temperaturregulering. Den familieejede virksomhed med hovedsæde i Danmark har et datterselskab i Tyskland, som i mange år har arbejdet tæt sammen med den danske ambassade.

"Vi er rigtig glade for, at vi har fået lov til at deltage i denne netværksevent," fortæller René Effelsberg, General Manager i Frese Armaturen GmbH, Aachen. "Det er en fantastisk god mulighed for at gå i dialog med politikere og erhvervslivet om de aktuelle muligheder for at øge bæredygtigheden inden for teknisk bygningsudstyr, og vi er stolte over, at vi er den eneste producent af ventiler, som deltager i dette arrangement."

Ved arrangementet den 19. maj i Hamborg afholdte René Effelsberg sit oplæg "Die Entwicklung hydraulischer Heiz- und Kühlsysteme" ("Udvikling af hydrauliske varme- og kølesystemer") og fortalte om brugen af energibesparende hydrauliske systemer og de fordele, der er forbundet hermed.

Tyskland er langt den største importør af danske produkter og løsninger. I 2013 eksporterede Danmark varer for mere end 100 millioner kroner til Tyskland. I fokus for kronprinsparrets besøg står den fortsatte styrkelse af de erhvervsmæssige relationer mellem Tyskland og Danmark og skabelsen af nye forretningsområder og eksportmuligheder.

Under mottoet "Dänisches Leben" kom det bl.a. til at handle om følgende temaer:

Der blev afholdt oplæg og seminarer, hvor danske og tyske virksomheder præsenterede deres produkter og teknologier. Derudover var der indlagt en række virksomhedsbesøg, bl.a. til Asklepeios Klinik Barmbek, og diskussioner, hvor deltagerne fik rig mulighed for at netværke.

Du kan læse mere om kronprinsparrets besøg her: www.danishroyalvisit2015.de

Rene Effelsberg og Kronprins Frederik