x
Skift til visning af fuldt website


Pressemeddelelse 3. oktober 2023

Frese går ind på det svenske fjernvarmemarked med ny regional salgschef i spidsen

Frese A/S udvider sin fjernvarmeforretning og indtræder på det svenske marked med en ny salgschef, der bringer erfaring og ekspertise til bordet.

Stefan Steisjö er netop udnævnt som salgschef for Frese i Sverige, hvor han får ansvaret for at udbrede Freses fjernvarmeløsninger til det svenske marked.

Stefan har en baggrund inden for projektsalg og en omfattende viden om fjernvarmebranchen, som han blandt andet har fået i sin tid som Sales Manager hos IsoPlus SE, der specialiserer sig i produktion af præisolerede rør til fjernvarmeanlæg.

”Jeg glæder mig meget til at introducere ’Frese dækker fjernvarmen-konceptet’ til det svenske marked, fordi det indeholder løsninger, der forbinder hele fjernvarmenettet, så man for eksempel kan reducere pumpekapaciteten, sænke fremløbstemperaturen eller endda begge dele. På den måde kan man optimere driften og reducere både forbrug og udgifter,” fortæller Stefan Steisjö.

Produkterne i ’Frese dækker fjernvarmen-konceptet’ inkluderer både fuldsvejste stålkugleventiler, skabe og dæksler, differenstrykregulatorer, dynamiske flowbegrænsere samt IoT-løsninger til optimering og overvågning af temperatur, tryk og ventilposition.

Strategisk fokus på det svenske fjernvarmemarked

Det svenske fjernvarmemarked er i rivende udvikling, og det har mange ligheder med det danske marked.

Samtidig har branchen i Sverige vist stor interesse for de danske fjernvarmeløsninger, så Frese ser et stort potentiale i markedet.

”De svenske aktører ser ofte mod Danmark for at finde løsninger og inspiration, fordi vores koncepter er velafprøvede, og fordi vi har optimeret hele processen og driften. Derfor ser vi frem til at intensivere vores fokus på det svenske marked og få Stefan Steisjö i spidsen for vores aktiviteter," siger Kristian Kjeldgaard, Global Sales Director, District Energy, hos Frese.

Med ekspansionen til Sverige og med den erfarne Stefan Steisjö i spidsen vil Frese blive en synlig aktør på markedet, hvor både private og erhvervslivet i stigende grad efterspørger den type fjernvarme- og IoT-løsninger, som Frese er anerkendte for at udvikle og producere.

Stefan Steisjö