x
Skift til visning af fuldt website

Frese SPERAMAX Indoor-serie:
Ny ventil til fjernvarme-installationer giver lavere energiforbrug og CO2-udledning

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye skud på stammen af fuldsvejste kugleventiler til fjernvarmeinstallationer: Frese SPERAMAX, Indoor-serie.

Når denne ventil lanceres i første kvartal 2023, bliver det den kugleventil til fjernvarme med den højeste kV-værdi på markedet.

Ventilen, der er med reduceret lysning, er bygget på årevis af erfaring og viden om under jord ventiler. Den viden er nu overført til SPERAMAX Indoor-serie, der er en CE-mærket kugleventil med et design, der sikrer optimalt flow med meget lav turbulens. Det giver lavere pumpeeffekt, og resultatet er reduceret energiforbrug og lavere CO2-udledning.

Med SPERAMAX Indoor-serie har vi lavet få modifikationer, så den fungerer optimalt over jord. For eksempel har vi lavet en ny brugervenlig betjening med et robust håndtag på de små ventiler, så de er nemme at tage fat i. De større ventiler er forberedt til mobilgear for lavere betjeningsmoment.

Et komplet system fra energiproduktion til forbruger

Frese SPERAMAX Indoor-serie er lavet i vores velkendte kvalitet.

Det betyder blandt andet, at:

Med dette nyeste skud på stammen i Frese SPERAMAX serien får du et komplet ventilsystem fra energiproduktion til forbruger.