x
Skift til visning af fuldt website

Ses vi på Landsmødet i år?

Fjernvarmelandsmødet sætter i år fokus på den grønne udvikling med en vision om, at vi skal have fart mod et grønnere Danmark. Denne bølge er vi selvfølgelig med på.

Freses helt egen Team District Energy står klar ved standen i København og glæder sig til at byde dig velkommen. I år har du mulighed for at få en helt unik virtual reality-tur i den nye boosterstation i Frederikshavn.

På den måde kan du se den helt tæt på – selvom vi står midt i København. Vi lover, at det bliver en helt særlig oplevelse, og vi glæder os til at vise dig det.

Frese dækker fjernvarmen hele vejen fra energiproduktion til forbruger, og vi har de produkter og services, der binder hele dit fjernvarmenet sammen til ét smart system.

På Landsmødet har vi selvfølgelig også vores fuldsvejste stålkugleventiler med. Vi lancerer en helt ny serie, Frese SPERAMAX, Indoor-series - glæd jer!

Vi står ligeledes klar til at fortælle om vores specialkonstruerede løsninger inden for blandt andet filterbrønde og et stort udvalg af skabe til indmuring, vægmontering samt fritstående.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du høre mere om Freses IoT-løsninger, Frese FLOWVAGT, Frese OMLØB og Frese SENSOEDGE, der hjælper dig med at optimere dit net og forbedre både din økonomiske og din grønne bundlinje.

Men du behøver du ikke vente til Landsmødet med at møde vores fantastiske Team District Energy.

Hr. René Graugaard

Specialisten - når det drejer sig om Freses ventilsystemer. Han har det indgående kendskab til både den dynamiske teknologi, der indgår i fjernvarmeinstallationer over jorden, og i de fuldsvejste jordforlagte ventiler, der indgår i selskabernes vidt forgrenede rørsystemer.

Hr. Thomas Heide

Eksperten - på vores portefølje inden for fjernvarmeskabe og forskellige typer af dæksler til fjernvarmebrønde. Hans erfaring inden for branchen gør ham i stand til at designe optimale, specialkonstruerede løsninger inden for både skabe og dæksler efter kundernes behov.

Hr. Christian Skallerup-Børgesen

Sparringspartneren - for kunder, der vil have det bedste ud af digitaliseringen. Han står i spidsen for Freses IoT-løsninger, som giver fjernvarmeselskaberne dybere indsigt i deres net og dermed bedre muligheder for at optimere driften. Med sin markante erfaring inden for salg af automationsløsninger til forsyningssektoren er han den ideelle sparringspartner.

Fr. Lotte Holmgreen Jensen

Overblikket - som sikrer en stærk organisation og som har et unikt kundekendskab, hvilket giver et ekstra lag af service. Lotte er salgssupporter og holder sammen på flokken samt Freses voksende kundeportefølje. Hun styrer alt det administrative, blandt andet indkøb og fakturering.