x
Skift til visning af fuldt website

De bedste løsninger til konverterings-
bølgen

Op mod 400.000 gaskunder bliver fjernvarmekunder i de kommende år, og det er lidt af en opgave. Derfor gælder det om at vælge løsninger, der er nemme at montere, og som fungerer bedst muligt for både værk og forbruger.

Konverteringsbølgen fra gas til fjernvarme stiller vores branche over for en opgave i en størrelsesorden, vi nok aldrig har prøvet før. Det bliver en travl tid for alle, og det gælder om at vælge løsninger, der gør arbejdet så nemt, hurtigt og effektivt som muligt.

For værkerne kan det gøre en stor forskel, hvis de anvender de optimale fjernvarmeskabe og over jorden ventiler med beslag til den indvendige installation. Det er nemlig noget, der skal bruges igen og igen. Derfor skal de også leve op til høje krav i forhold til levetid, montage, drift og service.

Fjernvarmeskab med nem adgang for værket

Ud af de 400.000 gaskunder, der skal omlægges til fjernvarme, er der cirka 375.000 privatkunder, der skal have fjernvarmeskabe i de kommende år. Fordelen ved et fjernvarmeskab er, at installationerne sidder i et skab uden for huset. Skabet leveres med afspærringsventiler og kan leveres med installation for måler og afregningsenhed. Det betyder, at værket altid har nem adgang til deres ventiler eller målerinstallation.

”Skabene kan monteres fritstående, indbyggede eller væghængte, men fælles for dem er, at de er designet med fokus på ergonomi og arbejdsmiljø. For teknikerne kommer til at bruge skabene dag efter dag, og deres helbred må vi ikke gå på kompromis med,” siger Thomas Heide fra Fjernvarmeteamet.

Ud over standardprogrammet på skabe har Frese også en stor ekspertise i at imødekomme specielle ønsker og lave skræddersyede løsninger. I tæt samarbejde med dig som kunde finder vi den optimale løsning på opgaven, så både forbrugeren og værket er tilfredse.

Hvis du vil vide mere om vores fjernvarmeløsninger, er du altid velkommen til at kontakte os på info@frese.dk.