x
Skift til visning af fuldt website

Frese CirConFrese TemCon

En ny generation termostatiske ventiler fra Frese

Frese investerer fortsat i produktudvikling med introduktionen af en ny generation af termostatiske CirCon og TemCon ventiler i rustfrit stål til brugsvandsanlæg.

Frese CirCon/TemCon-produkterne er fremstillet af rustfrit stål (AISI 316) for at sikre den højeste modstandsdygtighed mod korrosion og er designet til automatisk at regulere temperaturen af det vand, som cirkulerer gennem ventilen, så systemets termiske balance sikres.

Desuden er ventilerne også godkendt efter de nødvendige branchestandarder, og for at øge produkternes energieffektivitet yderligere leveres CirCon/TemCon-produkterne som standard med isolering.

Frese TemCon har en ekstra bypass-funktion til regelmæssig pasteurisering af systemet med meget varmt vand. Dette gøres for at forhindre udvikling og spredning af bakterier som f.eks. legionella. Denne funktion kan betjenes manuelt eller automatisk ved at montere et Frese aktuatorsæt på TemCon ventilen og forbinde det til bygningens BMS-system.

Frese CirCon/TemCon-produkterne har en PN10 trykklassificering og fås i størrelserne DN15 og DN20 muffe/muffe og DN20 nippel/nippel. Ventilerne har et temperaturområde på 37°C til 65°C og leveres forudindstillede som standard.

Frese CirCon & TemCon