x
Skift til visning af fuldt website

Frese PV Compact

Frese PV Compact – høj ydelse, indenfor tryk

Med Frese PV Compact har Frese lanceret et nyt sortiment indenfor differenstrykregulatorer til HVAC industrien

Baseret på den innovative Compact teknologi, som er brugt i de populære OPTIMA Compact trykuafhængige reguleringsventiler, sikrer PV Compact massive energibesparelser i forhold til lignende differenstrykregulatorer - netop på grund af designet. Den høje KV værdi sikrer markedets laveste tryktab, hvilket gør ventilen til en energibesparende løsning, da den regulerer præcist og holder et konstant differenstryk uanset varierende flow og tryk i såvel køle- som varmeanlæg.

Med den stigende anvendelse af frekvensregulerede pumper, vil det varierende differenstryk ude i anlægget under dellast, medføre støjgener og ventiler, der har svært ved at regulere. Frese PV Compact sikrer et konstant differenstryk i anlægget, og giver dermed mulighed for præcis og lydløs regulering, mens det kompakte design gør ventilen let at installere.

PV Compact fås i DN15 i nippel/nippel, og fra DN15 til DN32 som muffe/muffe med trykudtag eller med trykudtag og aftap. Alle typer leveres som standard med kapillarrør og adapter, og med flere differenstrykreguleringsintervaller til rådighed.

Frese PV Compact sortimentet dækker flow mængder op til 5.000 l/h med et maksimalt differenstryk på 450 kPa og PN25 trykklasse.