x
Skift til visning af fuldt website

Frese OPTIMA Compact

Frese OPTIMA Compact

Performance beyond size

Frese, som er eksperterne bag de innovative, trykuafhængige reguleringsventiler i Frese Optima Compact-serien, præsenterer nu en ny version i duktilt jern i størrelserne DN40 og DN50.

De nye udgaver af de trykuafhængige indreguleringsventiler i Frese Optima Compact-serien anvender den samme patenterede, kompakte designteknologi, som giver større flowmængder gennem ventiler i mindre størrelser, hvor de sidste nye ventiler nøjagtigt kan regulere flow på op til 11.500 liter i timen med et maks. differenstryk på 400 kPa.

Udover nøjagtig flow- og trykregulering giver de trykuafhængige Frese Optima-indreguleringsventiler fuld modulation af slaglængde, uanset sætpunktet for flowet, og leveres som et sæt med en aktuator med 0-10 V eller med 3-punkt-styring for effektiv temperaturregulering.

De trykuafhængige indreguleringsventiler i Frese Optima Compact-serien har mange fordele i forhold til traditionelle strengreguleringsventiler – der bl.a. fjerner overflow, eliminerer behovet for en traditionel strengreguleringsventil og en 2-vejs reguleringsventil ved terminalsamlinger, og de eliminerer behovet for yderligere differenstrykregulatorventiler i systemet.

Både DN40- og DN50-versionen har trykklassificeringen PN25 og leveres med hunstik og 1” trykudtag.

Den globale salgs- og markedsføringsdirektør Nathan Cooke fra Frese udtaler, at ”de nye trykuafhængige DN40- og DN50-indreguleringsventiler i Frese OPTIMA Compact-serien giver os mulighed for at opnå højere flowmængder gennem mindre ventiler, så vi kan tilbyde vores kunder de valgmuligheder, der passer til netop deres behov”.

Frese OPTIMA Compact-serien fås i størrelserne DN10 til DN100 og kan klare flowmængder på op til 90.000 l/t.

Frese OPTIMA Compact DN40-DN50