x
Skift til visning af fuldt website

Frese OPTIMA CompactFrese OPTIMA Compact

Viden- og erfaringsdeling

- omkring trykuafhængige indregulering- og motorventiler

Mere end 800 gæster deltog i en seminarrække afholdt af Frese i Dubai, Abu Dhabi og Qatar i starten af maj. Seminarerne, som var en stor succes, blev arrangeret af Leminar Air Conditioning, Freses distributionspartner i De Forenede Arabiske Emirater og Qatar med fokus på anvendelsen af trykuafhængige indreguleringsventiler i hydrauliksystemer.

Seminarerne tog udgangspunkt i de udfordringer, som udviklere og installatører står over for, og fokuserede især på design af energibesparende anlæg og de forskellige typer trykuafhængige indreguleringsventiler og deres fordele.

Matthew Dunk, Freses salgsdirektør for Mellemøsten og Indien: "Den markante stigning i behovet for denne type ventilteknologi stiller udviklere og installatører over for et stadigt stigende udvalg af trykuafhængige indregulering- og motorventiler. Som producent med over 25 års erfaring inden for dynamisk strengreguleringsteknologi tilbyder Frese omfattende support og rådgivning og kan dermed give kunderne det bedste beslutningsgrundlag i forhold til den løsning, der bedst opfylder deres projektkrav".

Frese har opbygget enorm viden og erfaring siden 1988, hvor virksomhedens første dynamiske strengreguleringsventil blev patenteret. Denne knowhow begrænser sig ikke til det fysiske produkt, men også dets anvendelse. OPTIMA Compact-serien, Freses anden generation af trykuafhængige indregulering- og motorventiler, er bredt specificeret og anvendes i mange storstilede projekter globalt. Det innovative design anvender patenteret teknologi, som giver mulighed for fuld modulation af slaglængden ved alle forindstillinger og dermed sikrer optimal regulering af indeklimaet, og det kompakte ventilhus sikrer enkel installation.

"For Frese er det yderst vigtigt at kunne levere et produkt af højeste kvalitet, som er egnet til det relevante formål. Vi tror på, at vi i kraft af vores omfattende viden om anvendelse af trykuafhængige indregulering- og motorventiler har en helt unik evne til at hjælpe kunderne, hvilket differentierer os afgørende fra de øvrige producenter på markedet", siger Matthew Dunk.

Få yderligere oplysninger om Freses seminar om anvendelse af trykuafhængige indregulering- og motorventiler ved at kontakte Andrew Pender på ape@frese.dk. Få yderligere oplysninger om Freses OPTIMA Compact-serie af trykuafhængige indreguleringsventiler ved at besøge www.frese.eu

Leminar Air Conditioning, Frese Seminars