x
Skift til visning af fuldt website

Jørgen Frausing

Henrik Lillelund

Charlotte Vittrup

Frese øger fokus på kundeservice og kvalitet

Ny IT Project Manager

Jørgen Frausing er blevet ansat som IT Project Manager ved Frese Holding Aps. Han vil over de næste 18 måneder være ansvarlig for udskiftningen af det eksisterende ERP system. Indførelsen af det nye ERP system vil udvide og forbedre de interne processer og i sidste ende betyde en mere effektiv responstid og dermed en forbedring af samarbejdet.

Ny Quality & Environmental Manager

Henrik Lillelund er blevet ansat som Quality & Environmental Manager ved Frese Holding Aps. Han er uddannet Akademi Ingeniør og vil være ansvarlig for kvalitet og miljø hos såvel Frese A/S som Frese Metal- og Stålstøberi A/S. Som fremstillingsvirksomhed er kvalitet et højprioritetsområde for Frese og med ansættelsen af Henrik vil vi sikre at levering af produkter af højeste kvalitet vil være synonymt med Frese. Henrik kommer fra en stilling som kvalitets- og miljøchef hos Bossard Group.

Ny Internal Sales Administrator

Charlotte Vittrup er blevet ansat som Internal Sales Administrator ved Frese A/S. Charlotte vil have base i hovedkvarteret i Slagelse. Hun vil være en del af internt salg, hvor hun vil spille en vigtig rolle med at støtte op om det interne salgsteam samt vores kunder. Charlotte kommer fra en lignende stilling ved Glascom.