x
Skift til visning af fuldt website

Statsministeren oplevede virkeligheden hos Frese

Torsdag den 31. januar fik Frese besøg af statsminister Helle Thorning-Schmidt, der ønskede at få inspiration og erfaringer fra en dansk industrivirksomhed.

Statsministeren satte fornylig gang i et arbejde med at skabe konkrete forslag til, hvordan Danmarks konkurrenceevne kan forbedres, så det bliver mere attraktivt at etablere virksomhed i Danmark og dermed skabe flere arbejdspladser.

Fulgt af bl.a. journalister og fotografer besøgte Helle Thorning-Schmidt Freses produktion i Slagelse og talte med flere af medarbejderne.

- Vi præsenterede statsministeren for vores virksomhed og gav hende et grundigt indblik i, hvordan vi arbejder. Hun fik bl.a. at vide, at vi eksporterer vores dynamiske ventiler over hele verden, og at Frese opererer på markeder, der er præget af stærk konkurrence. Vi understregede, hvor vigtigt det er, at danske virksomheders omkostninger er så lave som muligt, hvis vi skal bevare danske arbejdspladser og klare os i den internationale konkurrence, siger administrerende direktør René Barington.

Det er ikke første gang Frese har prominente gæster. I september 2010 besøgte Dronning Margrethe og Prins Henrik virksomheden i forbindelse med regentparrets besøg i Slagelse.